top of page

szolgáltatásaink

teljeskörű faipari megoldások

műszaki_tervezés_1_webp.jpg

tervezés

Az igények sokszínűsége mindig új és új  felvetéseket, megoldandó feladatokat eredményez. Cégünk történetében a megrendelői igény sosem volt egybevágó, ezáltal minden egyes felkérés egyedi tervezést követel . Tervezésünk folyamata az igények felmérésétől indul, és a gyártmánytervezésben végződik. Igyekszünk a lehető legszabadabb teret hagyni Ügyfeleinknek, így a gyárthatósági kérdések, technikai megoldások néha új szintre kell hogy kerüljenek, hogy a vágyott tárgy-bútor létrejöhessen.

kivitelezés

,,A papír sok mindent elbír.” - Így hangzik a mondás. Műhelyünkben a tervek azonban sosem maradnak a sík térben.  A legérdekesebb folyamat a tervezés után következik, amikor a tervlapok a tervezőasztalról a műhelyasztalra kerülnek, és elkezdenek formát ölteni és elindul az alkotás folyamata. Cégünk tömörfa, furnérozott, laminált és festett tárgyakat ,bútorokat, beltéri ajtókat és külső nyílászárókat is gyárt. Nagy gyakorlattal, magas minőségben , és tűpontossággal készítjük munkáinkat, amelyek időtálló és fenntarthatósági szempontból vitathatatlan termékeket eredményeznek.

marószerszámok_1_webp.jpg
portfolio_retus-01033.JPG

prototipizálás

Főként cégek, stúdiók és formatervezők számára létrejött szolgáltatásunk. Mottónk: Fából. Bármit. - ez talán eléggé leírja hozzáállásunkat. Igyekszünk segítséget nyújtani, prototipizálni ötleteit továbbá gyártás tervezést, műszaki tervezést és tanácsadást is nyújtani amennyiben kivitelező cégre van szüksége egyedi termékéhez, bútorához vagy esetleg kisszériás termékcsaládjához. Célunk, hogy a faipar határait az Ügyfeleinkkel közösen szélesíthessük ki, így bátran keressenek fantáziadús ötleteikkel.

bérgyártás

Vállalatunknál lehetőség van bérmunkára és bérgyártásra. Kész tervek alapján kivitelezést és felületkezelést is tudunk vállalni. Mindemellett műhelylehetőség is van bérfurnérozásra, bérgyalulásra és bércsiszolásra, felületkezelésre. Igyekszünk kisegíteni partnereinket a szükséges eszközökkel, elősegíteni a megrendelők elégedettségét akár időben, akár minőségben.

felületkezelés_1_webp.jpg
tanácsadás_1_webp.jpg

szaktanácsadás

Úgy valljuk, hogy a szakember kötelessége segítséget nyújtani a nagyközönség számára. Tapasztalataink, referenciáink és  korábbi megoldásaink alapján széleskörű tanácsadást tudunk nyújtani akár Ügyfeleink, akár partnereink számára. Emellett social média felületeinket érdekes, főleg szakmai tartalmak megosztásával próbáljuk kielégíteni az érdeklődőket.

bottom of page